ADN Online - Arta, dans si noutati

Despre

Alt Concurs Național de Coregrafie


de Sandra Mavhima

Cartierul de Dans vă invită la prima ediție a unui eveniment unic în România, “ALT CONCURS NATIONAL DE COREGRAFIE”, ce va avea loc sâmbătă, 12 octombrie de la ora 16:00 la Centrul Național al Dansului.

ALT Concurs Național de Coregrafie este o competiție națională dedicată coregrafilor, dansatorilor și performerilor care vor aduce în atenția publicului dar și a profesioniștilor ultimele tendințe din dans și performance ce vor aborda mai multe stiluri de exprimare corporală, de la pop, abstract, teatral, performance până la experiment senzorial, video și sonor. Evenimentul va pune în scena 15 producții independente noi, majoritatea autofinanțate, ce reunesc peste 50 de coregrafi, dansatori, performeri, actori și muzicieni români.

Începand cu ora 22:00, ALT Party va încheia seara la Centrului Național al Dansului, pe muzica asigurată de The Ghost of 3.13, Temple Invisible și DJ ToShiRo. 

Programul complet al evenimentului este disponibil pe www.altconcurs.ro

Concursul Național de Coregrafie este produs de Asociația Secția de Coregrafie, finantat de Administrația Fondului Cultural Național, sprijinit de Centrul Național al Dansului și X și 0 Dance Project și de ArCub. Premiile sunt oferite de Ministerul Culturii și Cultelor prin Administrația Fondului Cultural Național, de Pas Boutique și de Centrul Național al Dansului (Premiul Ioan Tugearu).

Parteneri media principali: Radio Guerrilla, All Hollow, Metropotam.ro.

Adresa: Sala Stere Popescu, Bulevardul Mărășești nr. 80-82. 

Va așteptăm!

Articole similare

Lasa un comentariu


Comentarii

Nu exista nici un comentariu la acest articol.